Gerrit en Timothy hebben onenigheid in de taakverdeling van de financiën

Gerrit en Timothy hebben onenigheid in de taakverdeling van de financiën

Het geld naar jou en alle bonnetjes, geef maar aan Gerrit zegt Gerrit geïrriteerd tegen Timothy. De twee mannen maken samen deel uit van de financiën maar lijken nu moeite te hebben met de taakverdeling. Dat geld wordt toch ook aan jou gegeven, alleen ik tel de kas en vul het in, in Excel reageert Timothy met weinig begrip voor Gerrit. Gerrit vraagt zich op zijn beurt af wat zijn taak dan nu is bij de financiën. Hoeveel dingen heb jij nu op het terrein waar jij je goed bij voelt? Je hebt zelfs het presenteren van mij afgepakt zegt Timothy verwijtend. Gerrit vindt niet dat hij dit heeft afgepakt en legt uit dat hij hier zelf ook affiniteit mee heeft. Dan heb je toch al heel veel taken? Waarom zou je mij de finance dan niet gunnen gaat Timothy verder. Dit is volgens Gerrit juist het probleem. En legt uit dat ze in principe de financiën met z’n drieën zouden doen maar dat Timothy nu Joaquin uit de financiën is gestapt hij deze op wil eigenen. Timothy kan zich hier niet in vinden. Ik doe de computer taken, ik zal met Franny iedere avond Excel invullen, jij mag de overige taken doen. Toon eigen inzet en doe het ook gewoon voegt hij eraan toe. Ik vind je een egocentrisch mannetje reageert Gerrit boos. Hierna belanden de heren in een heftige woordenwisseling. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 15:00

    Heerlijk die twee tegen elkaar , Mike had dit al voorspeld , en het komt allemaal uit de drie musketiers gaan uit elkaar, kijk maar naar Joaquin deze is ook al uit de financiën, En Jessie neemt alles over samen met Mike let maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *