Timothy hoopt op begrip van Joaquin na de onenigheid die ontstaan is over de financiën

Timothy hoopt op begrip van Joaquin na de onenigheid die ontstaan is over de financiën

Timothy heeft ruzie gehad met Gerrit over de taakverdeling in de financiën. Vind jij mij ook egoïstisch in de financiën vraagt Timothy opgefokt als hij Joaquin op zoekt. Joaquin weet op zijn beurt niet waar dit overgaat en reageert een beetje verbaasd. Hij snapt wel dat Gerrit bedoelt dat hij het jammer vindt dat Franny steeds meer zijn plaats inneemt. Terwijl Joaquin de meningen van alle twee zijn mede bewoners tegen elkaar opweegt lijkt Timothy een beetje te kalmeren. Timothy vindt dat Gerrit momenteel genoeg taken heeft met de polly’s, het dj’en en de fotoshoots. Hij heeft al taken voegt hij eraan toe. Wat heb ik? Joaquin denkt dat Gerrit zich zorgen maakt voor zijn plek in Utopia 2 als hij de financiën niet mag doen aangezien de financiën een heel belangrijke taak is. Op dat moment komt Gerrit zich in het gesprek mengen. Waarom sluit je je niet gewoon aan vraagt Timothy hem. Dan zitten we met z’n drieën achter de computer reageert Gerrit die zegt dat dit niet nodig is. Het gaat hem er meer om dat er geen taakverdeling en betrokkenheid is. Komen jullie eruit of hebben jullie een mediator nodig zegt Jessie die zich nu ook met het gesprek bemoeit. De mannen slaan Jessie zijn aanbod af en Jessie besluit daarom Joaquin mee te nemen zodat zij niet in het midden staan van de discussie. Zullen Gerrit en Timothy er nog uit komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *