Jessie vindt de onenigheid bij de drie musketiers fantastisch

Jessie vindt de onenigheid bij de drie musketiers fantastisch

De drie musketiers hebben onenigheid over de financiën gehad. Hier was Jessie getuigen van en dit wil hij graag delen met Mike. Hij vertelt hem dat Gerrit zich overbodig voelt bij de financiën en dat hij daarom ruzie heeft met Timothy. Dus ze zijn uit elkaar? reageert Mike met een lach. Ze gaan waarschijnlijk de taken opnieuw verdelen gaat Jessie verder. Ook hij lijkt niet verdrietig over de onderlinge ruzie die de musketiers hebben maar hij wil ook niet per se dat ze uit elkaar gaan. Het is een stukje besef moment en dat is gewoon fantastisch benadrukt hij. En is dan ook blij dat hij de vinger op de zere plek heeft gelegd. Het kaartenhuis is ingestort. Het doel is dat ze de motivatie vinden zodat ze een toegevoegde waarde voor de groep kunnen zijn gaat Jessie verder. Hij hoopt dat er nu een stevige fundering komt waarop de rest van de groep kan bouwen. Dus het is fantastisch man maar laten we maar geen boks geven lacht Jessie tegen Mike die het hier mee eens is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *