Hiske en Christel hebben ontdekt dat ze worden afgeluisterd

Hiske en Christel hebben ontdekt dat ze worden afgeluisterd

Timothy heeft een aantal dagen geleden afluisterapparatuur geplaatst in het huisje van Hiske en Christel. Op een onbewaakt moment heeft hij de geluidsrecorder weer teruggepakt, om te luisteren wat er op stond. Hiske en Christel zijn er inmiddels achter gekomen dat ze afgeluisterd zijn. Logischerwijs willen ze weten wat daar ’s avonds besproken wordt legt Hiske uit. Volgens haar weet Timothy precies hoe de vrouwen overal instaan en welke rol ze hebben. Toch lijkt Hiske zich niet echt druk over de opnames. Het interesseert me niet wat er op dat bandjes staat en wat er gezegd is zegt ze. Je moet jezelf altijd in de spiegel aan kunnen kijken voegt ze eraan toe. Volgens Hiske gaat het erom dat de privacy van haar en Christel beschaamd wordt. Het is keer op keer iets anders zegt ze over Timothy. Ik ben er klaar mee. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *