Mike en Adriaan verlaten Utopia 2 voor de kerstparade van SBS

Mike en Adriaan verlaten Utopia 2 voor de kerstparade van SBS

Een tijd terug zijn Adriaan en Mike door de bewoners gekozen om namens Utopia 2 naar de kerstparade van SBS te gaan. Nadat de bewoners een metamorfose hebben ondergaan bij Merel en Brenda, zijn ze klaar om voor heel even de mini samenleving te verlaten. Ik heb er heel erg zin in zegt Adriaan vrolijk tegen Jessie. Hij trekt zijn jas aan en samen met Mike vertrekt hij naar de poort. De andere bewoners nemen vervolgens afscheid van de twee mannelijke bewoners en ze wensen Adriaan en Mike veel plezier. En wegblijven hè, doei roept Gerrit lachend. Doei reageren Adriaan en Mike. Het belooft een gezellige avond voor de twee te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *