Jessie vindt dat Gerrit te weinig van zichzelf laat zien

Jessie vindt dat Gerrit te weinig van zichzelf laat zien

Gerrit en Jessie zijn bezig met het verder bestraten van het Utopia 2 terrein, als Jessie opeens over de musketiers begint. Ik zie jullie eigenlijk helemaal niet als drie musketiers zegt hij tegen Gerrit. Ik zie jullie meer als vrienden voegt hij eraan toe. Gerrit lijkt het niet helemaal te begrijpen. Bij de drie musketiers heb ik altijd het idee dat die tegen het kwaad vechten en niet het kwaad zijn gaat Jessie verder. Gerrit vertelt daarna dat ze boefjes zijn maar wel goede boefjes. We doen het niet om dingen kapot te maken maar we pakken wel waar we recht op hebben legt hij verder uit. Toch vertelt Gerrit dat hij achteraf wel een aantal dingen anders zou hebben aangepakt. Jessie is op zijn beurt blij om dat te horen. Ik groei als mensen en ik merk dat ik sterker ben dan ooit gaat Gerrit verder. Daar lijkt Jessie het niet helemaal mee eens te zijn. Ik denk dat je heel veel in je hebt maar ik zie het niet reageert hij. Hij vindt dat Gerrit zich meer moet laten zien en dat hij meer taken op zich moet nemen. Daar heb je misschien wel gelijk in antwoordt Gerrit. Zal Gerrit ook iets aan zichzelf veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *