Brenda en Shelley hebben een flinke discussie over de was van Shelley

Brenda en Shelley hebben een flinke discussie over de was van Shelley

Brenda verwacht B&B gasten en daarom moet het B&B-huisje opgeruimd worden. Shelley geeft daarom bij Merel aan dat ze de kleding van Shelley mag laten liggen op bed, zodat ze dit later in de was kan doen. Brenda denkt daar alleen anders over. Ze vindt dat Shelley haar kleding per direct had moeten opruimen, omdat de gasten prioriteit hebben. Wanneer de twee elkaar spreken, gaat het al snel mis. Ik heb het juist laten liggen, zodat ik het zo in de was kan doen begint Shelley tegen Brenda. Ik heb het onder het bed gepleurd gaat Brenda in de aanval. Maar ik was er mee bezig legt Shelley verder uit. Ja maar als je het de hele dag al weet, dan regel je het gewoon wrijft Brenda er nog in. Wanneer de twee uit elkaar gehaald zijn, wil Shelley haar verhaal bij Gerrit kwijt. Dat slaat toch nergens op zegt ze tegen hem. Nu ben ik al m’n spullen kwijt voegt ze er aan het einde van het gesprek aan toe.

Wat later is Brenda bezig met de frituurpannen als Shelley naar haar toe komt lopen. Shelley begint over de eerdere discussie. Brenda legt uit dat er tijdens de vergadering is afgesproken dat het huisje opgeruimd zou zijn voor de slaapgasten. Het was gewoon echt een rotzooitje legt ze uit. Als deze afspraken zijn gemaakt, dan ga ik er vanuit dat we ons daaraan houden voegt ze eraan toe. Shelley had liever dat Brenda even naar haar toe was gekomen, in plaats van haar kleding onder het bed te gooien. Brenda laat weten dat Shelley zich gewoon aan de afspraak had moeten houden. De twee praten verder en uiteindelijk lijken de twee er samen uit te komen. Brenda belooft om de kleding van Shelley niet meer onder het bed te gooien en Shelley zal opletten dat het huisje netjes is als er slaapgasten komen. De lucht lijkt in ieder geval geklaard.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *