De bewoners uit Utopia 2 werken zich in het zweet voor de naderende kerstmarkt

De bewoners uit Utopia 2 werken zich in het zweet voor de naderende kerstmarkt

Morgen organiseren de bewoners uit Utopia 2 een kerstmarkt en deze is helemaal uitverkocht! Voor zo’n grote markt moet er natuurlijk een heleboel voorbereid worden. De bewoners zijn vandaag dan ook al de hele dag aan het werk om alles in orde te maken voor morgen. Hiske en Christel zijn bezig met de plattegrond, Brenda en Brandon bereiden hapjes voor en de meeste mannelijke bewoners zijn bezig met opbouwen van een feesttent. Iedereen lijkt een beetje gespannen te zijn voor de naderende kerstmarkt. Daarnaast ontdekken de bewoners al snel een probleem. De bestelling voor de koffie is nog niet binnen, wat betekent dat er vooralsnog geen koffie geschonken kan worden. Hiske gaat direct aan de slag om het probleem op te lossen. Gaat alles nog goed komen en zal de kerstmarkt een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *