Timothy lijkt niet echt te spreken over Hiske en Christel

Timothy lijkt niet echt te spreken over Hiske en Christel

De voorbereidingen voor de markt zijn afgelopen avond nog in volle gang. Timothy is in de caravan wat aan het uitleggen aan Lotus en Shelley, als iemand opeens komt vragen naar een kruiwagen. Volgens Lotus waren Hiske en Christel daarmee bezig. Als Timothy vervolgens naar buiten loopt, vindt hij een papier op grond. Dat zit dan op de markt zegt hij en hij schudt zijn hoofd.  Lotus moet lachen en ze geeft Timothy een schouderklopje. Dat stuurt dan mailtjes naar onze standhouders zegt ze. Kan je nagaan? Het lijkt erop alsof Hiske en Christel een fout hebben gemaakt in hun mailtjes naar de standhouders, want Lotus blijft constant het woord merchandise fout zeggen. Wat zouden Hiske en Christel precies hebben gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *