Adriaan en Mike zijn weer terug van een gezellige kerstparade

Adriaan en Mike zijn weer terug van een gezellige kerstparade

Mike en Adriaan zijn hebben tijdelijk Utopia 2 verlaten. Ze mochten namelijk Utopia 2 vertegenwoordigen tijdens de kerstparade van SBS. Terwijl de bewoners afgelopen avond nog druk aan het werk zijn, stappen Mike en Adriaan met een glimlach op hun gezicht weer de mini samenleving binnen. Fijne kerst roepen de twee in opperbeste stemming. De groep komt snel naar hun twee mede bewoners toe. Hoe was het vraagt Brenda enthousiast. Ge-wel-dig antwoordt Mike vrolijk. Zoveel mensen kennen je gewoon zegt Adriaan met zijn handen voor zijn gezicht. We waren gewoon echt bekend benadrukt hij. Hij lijkt helemaal overdonderd door de aandacht en de positiviteit die de twee hebben gehad. Mike en Adriaan besluiten om verder te praten in de silo. Zo vertelt Adriaan dat hij wat vrienden heeft gezien en dat ook oud Utopia 2 bewoner John langs de kant stond. De groep vraagt de twee het hemd van het lijf. De avond van Mike en Adriaan was zeer geslaagd.

Uiteindelijk als iedereen weer zijn ding gaat doen besluit Adriaan Christel nog even apart te nemen. Nu hij weer terug is ziet hij hoeveel er is gebeurd op het terrein. Christel, dankjewel voor vandaag zegt hij tegen zijn mede bewoner en Adriaan geeft haar een knuffel. Ook Hiske komt bij de twee staan. Dankjewel His, voor je inzet voor de markt en alles gaat Adriaan verder. Merel is ondertussen nog bezig met die frituurpannen en ze vertelt dat de bewoners met zijn allen hard hebben gewerkt. Adriaan is blij om dat te horen. Zo hoort het ook zegt hij met een glimlach. Hoe zal het evenement verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *