Mike en Lotus hebben een goed gesprek over een relatiestatus

Mike en Lotus hebben een goed gesprek over een relatiestatus

Mike is weer terug op het Utopia 2 terrein en samen met Lotus zoekt hij zijn huisje op. Lotus komt bij hem liggen en Mike maakt van het moment gebruik om haar iets te vragen. Ik wil wel eens eerlijkheid van jou horen zegt Mike. Het blijft even stil. Ik heb soms het idee dat je meer wil laat Lotus weten over hun huidige relatiestatus. Niet hier zegt Mike. Ik kan dit niet baseren echtheid, doordat je hier 24/7 op elkaar zit voegt hij eraan toe. Hij lijkt geen relatie te willen. Ik ben daar niet voor gekomen, hoe leuk het ook is legt hij verder uit. Ik ook niet zegt Lotus. Volgens hem hebben ze het nu leuk en daar hoeft volgens hem niet meer achter te zitten. Het is leuk zoals het is zegt hij. We zien wel eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *