Joaquin en Timothy hebben zich laat op de avond verkleed als kerstmannen

Joaquin en Timothy hebben zich laat op de avond verkleed als kerstmannen

Als de meeste bewoners afgelopen avond hun huisje hebben opgezocht, zijn Brandon en Joaquin bezig zich te verkleden tot Kerstmannen. Shelley moet lachen als ze de twee ziet. Het is jammer dat we geen elfenpakjes hebben zegt ze. Wat later lopen de twee over het Utopia 2 terrein. Merel trekt een raar gezicht als ze Brandon en Joaquin ziet. We gaan Kerst redden zegt Brandon. De twee liggen in een deuk. Kerstman Joaquin begint een stukje verder op het terrein spontaan op een boksbal te slaan. Na een korte wandeling beklimmen de twee de boot van Jessie. Jessie kan er op zijn beurt wel om lachen. Kerstman Joaquin en Kerstman Brandon bouwen vervolgens een klein feestje op het dak van de boot en ze beginnen er spontaan bij te hakken. Wat zijn de twee nog meer van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *