Jessie lijkt veel vertrouwen erin te hebben dat het goed komt met de kerstmarkt

Jessie lijkt veel vertrouwen erin te hebben dat het goed komt met de kerstmarkt

Het is vandaag een belangrijke dag voor de bewoners. De Kerstmarkt in Utopia vindt namelijk plaats! Een aantal bewoners zijn al vroeg wakker en bereiden zich samen voor op deze belangrijke dag. Jessie lijkt hierin de leiding te nemen en besluit om Joaquin uit zijn bed te halen als er om negen uur nog steeds geen spoor van hem te bekennen is. Hiske en Christel zijn ondertussen al druk bezig met de marktkramen klaarzetten en indelen. Toch lijkt Jessie veel vertrouwen in zijn mede bewoners te hebben. Ik voel dat het helemaal goed komt vandaag roept hij naar Mike. Maar zal dat ook echt zo zijn? We houden het uiteraard voor je in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *