Jessie wil de werkwijze van zijn mede bewoners in kaart brengen

Jessie wil de werkwijze van zijn mede bewoners in kaart brengen

Ik ga vanaf morgen beginnen aan een persoonlijkheidsonderzoek begint Jessie. Timothy lijkt verbaast te zijn en vraagt zich af waar dit vandaan komt. Jessie legt op zijn beurt uit dat hij dit wil doen zodat hij erachter kan komen op welke manier de bewoners het best presteren. Jessie licht verder nog toe dat hij op dit idee kwam omdat hij zag dat Timothy op het laatste moment aan de prijslijst van de Kerstmarkt is begonnen. Hij vindt dit niet erg maar denkt wel dat het fijn is om in kaart te brengen op welke manier de bewoners het liefst werken. Timothy lijkt zich aangevallen te voelen en vraagt aan Jessie of hij vindt dat hij gisteren niet genoeg voorbereidingen heeft getroffen. Het is niet goed of slecht. Het is pas slecht als iemand niet op tijd zijn deadline heeft gehaald vertelt Jessie. Je voelt je persoonlijk aangevallen, maar zo bedoel ik het niet gaat Jessie verder. Timothy lijkt Jessie zijn opmerking niet te kunnen waarderen en gaat verder met zijn voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *