Jessie lijkt geen vertrouwen te hebben in mede bewoner Timothy

Jessie lijkt geen vertrouwen te hebben in mede bewoner Timothy

De eerste standhouders van de Kerstmarkt druppelen langzaam binnen. Als Timothy bezig is met de voorbereidingen voor zijn hamburgerkraam, komt hij erachter dat er geen uien besteld zijn. Hij vraagt aan Hiske of ze hier meer vanaf weet en zij legt uit dat er niet aan haar is doorgegeven dat er uien besteld moesten worden. Timothy loopt daarom op een standhouder af en vraagt haar of zij misschien uien voor hem kan kopen. Ja, dat kan antwoordt de standhouder. Timothy is hier erg blij mee en bedankt de mevrouw vriendelijk.

Niet veel later raadt Jessie Timothy aan om de bezoekers te adviseren €15,- aan munten te laten kopen, zodat de bewoners niet zonder kleingeld komen te zitten. Ik heb het even uitgerekend en het is €19,- voor vijftien munten zegt Timothy. Jessie lijkt verbaast en laat weten dat 15 munten €22,50 kosten. Timothy is er even stil van. Heb je nog geen koffie gedronken? Anders lopen we straks een hele hoop geld mis als je zo gaat rekenen zegt Jessie lichtelijk geïrriteerd. Hij loopt vervolgens weg en zegt tegen zichzelf, ik weet niet hoe hij dit in zijn hoofd haalt. Hebben we dit op de financiën zitten? Hij loopt naar de caravan en deelt zijn irritaties met Gerrit. Klopt voor geen meter reageert Gerrit. Jessie besluit weer terug te lopen naar Timothy. Tim, jij kan gewoon niet rekenen roept hij. Ja, sorry man. Ik was er wel achter gekomen hoor probeert Timothy het nog goed te maken. Daar heb ik helemaal geen vertrouwen in! Helemaal niet! Nul roept Jessie terug terwijl hij boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *