Joaquin spreekt Jessie aan, hij moet positief blijven

Joaquin spreekt Jessie aan, hij moet positief blijven

Jessie en Timothy hebben zojuist een kleine aanvaring gehad, waar vooral Jessie erg geïrriteerd door lijkt te zijn. Joaquin merkt dat de sfeer in Utopia 2 hierdoor negatief wordt en besluit Jessie daar op aan te spreken. Joaquin laat weten dat het de bedoeling is dat de bewoners namelijk de positiviteit erin houden tijdens de Kerstmarkt. Jessie begrijpt dit maar loopt tegen veel fouten van de bewoners aan. Ik ben de hele dag iedereen zijn problemen aan het oplossen legt Jessie verder uit. Maak je zelf nooit fouten? vraagt Joaquin. Ik ben dagen lang keihard aan het werk en als we dan duizenden euro’s gaan mislopen door een simpele rekenfout, dan is het toch logisch dat ik de pan uit flip? antwoordt Jessie. Joaquin begrijpt wat hij bedoelt maar vraagt hem of toch proberen positief te blijven. Jessie stemt hiermee in en gaat verder met zijn werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *