Lotus heeft zonder overleg met de marktcommissie haar kraam verplaatst en dit vindt Jessie niet kunnen

Lotus heeft zonder overleg met de marktcommissie haar kraam verplaatst en dit vindt Jessie niet kunnen

Jessie loopt tegen steeds meer problemen aan. Daarom besluiten hij samen met Hiske en Christel de groep bij elkaar te roepen en dit met elkaar te bespreken. Lotus heeft zonder goedkeuring van de marktcommissie haar kraam verplaatst en dit vindt Jessie niet door de beugel kunnen. Christel en Jessie lopen samen naar Lotus en vragen haar om uitleg. Lotus legt uit dat volgens haar de spullen op deze manier beter verkopen. We hebben anders te weinig plek voegt ze eraan toe. Jessie laat weten dat ze het niet kan maken om kramen te verplaatsen zonder dit met andere standhouders te overleggen. Lotus loopt weg en laat weten dat ze met de standhouders gaat overleggen. Praat eens met je meisje, man zegt Jessie nog tegen mede bewoner Mike. Hij vindt haar eigenwijs en hoopt dat Lotus wel naar hem luistert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *