De kerstmarkt in Utopia 2 gaat van start

De kerstmarkt in Utopia 2 gaat van start

Voordat de markt van start gaat besluiten de bewoners nog even bij elkaar te komen. Al snel voeren de bewoners een discussie met elkaar. Jessie en Lotus lijken het niet met elkaar eens te worden en Jessie besluit boos weg te lopen. Jullie zoeken het maar uit. Dit kan toch niet roept hij boos. Joaquin en Timothy roepen hem terug. Na kort verder gediscussieerd te hebben besluiten de bewoners dat het tijd is om aan de slag te gaan. De groep spreekt af om morgen te gaan evalueren. Christel sluit ten slotte de vergadering af met een motiverende speech. We gaan rocken en cash binnenhalen eindigt ze.

Niet veel later gaat de poort open en komen er een hoop bezoekers binnenlopen. De bezoekers worden verwelkomt door Gerrit en hij legt hen de huisregels uit. Ook vertelt hij uit dat de silo vandaag niet open is voor de bezoekers maar dat ze hierbij worden uitgenodigd voor de housewarming op 29 december. Daarnaast vertelt hij dat de bewoners veel leuke activiteiten hebben georganiseerd, zoals een rondleiding. Daarnaast gaat Lotus voor de bezoekers zingen en gaat Franny een dansoptreden geven. Zal de markt succesvol verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *