De kerstmarkt in Utopia 2 was een groots succes!

De kerstmarkt in Utopia 2 was een groots succes!

De Kerstmarkt is in volle gang en de bewoners zijn hard aan het werk. De bezoekers lijken het naar hun zin te hebben en voeren gesprekken met hun favoriete bewoners. Mike poseert met zijn fans en geeft zelfs gratis knuffels weg. Ondertussen zijn Erik en Joaquin druk bezig met hamburgers bakken, die erg in de smaak lijken te vallen. Aan de andere kant van het terrein is Franny bezig met pollies maken. Verder zijn de bewoners druk bezig met het verkopen van koffie en thee, merchandise, friet en ukelele’s.

Ondanks het weer, is er toch een goede opkomst en is de markt zelfs uitverkocht. De bezoekers worden optimaal vermaakt door de bewoners. Lotus zingt liedjes en speelt op haar ukelele en Franny danst met kinderen. Aan de andere kant van het terrein is Jessie druk bezig met het verkopen van zijn T-shirts. Sommige bezoekers vragen hem zelfs om een handtekening op de T-shirts te zetten. Ondertussen is Mike nog steeds druk bezig met kletsen met bezoekers. Een bezoeker vertelt hem dat ze speciaal naar de Kerstmarkt is toegekomen om hem een knuffel te geven en die geeft hij haar dan ook graag. Kortom de markt was een groots succes maar hoeveel hebben de bewoners verdient?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 123    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *