Timothy spreekt Jessie aan omdat hij negatief over hem zou praten tijdens de markt

Timothy spreekt Jessie aan omdat hij negatief over hem zou praten tijdens de markt

Als de kerst markt op zijn einde loopt, zoekt Timothy Jessie op. Timothy lijkt het niet eens te zijn met de nieuwste bewoner dit omdat hij heeft vernomen van bezoekers dat Jessie negatief praat over Timothy. Hij vindt dit niet kunnen en confronteert Jessie. Waarom doe je dat waar bezoekers bij zijn zegt Timothy boos. Je bent een f*cking negatieve spiraal voegt hij eraan toe. Jessie laat op zijn beurt weten dat Timothy nu juist een discussie met hem voert terwijl er andere bezoekers bij zijn en daarom precies hetzelfde doet. Erik probeert de twee mannen te dimmen omdat hij vindt dat zij deze discussie nu niet moeten voeren. Zullen de mannen het nog oplossen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *