De drie musketiers hebben geen zin meer aardig te doen tegen Jessie

De drie musketiers hebben geen zin meer aardig te doen tegen Jessie

De kerstmarkt was vandaag een succes maar de drie musketiers hebben zich behoorlijk geërgerd aan mede bewoner Jessie. Wanneer de drie mannen in de Mongoolse tent zitten, komt Jessie wederom ter sprake. Joaquin legt uit dat hij graag met kerst geen discussie wil maar niet van plan is na kerst nog gezellig te doen tegen Jessie. Kerst is dadelijk voorbij, wij zijn de drie musketiers, wat wil hij doen? geeft Joaquin aan. Hij wil Jessie laten zien dat de mannen zich niet laten kennen. Ook Timothy lijkt klaar te zijn met Jessie. Ik ga hem f*cking de wind van voren geven benadrukt hij. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *