De bewoners uit Utopia 2 beleven een gezellige avond met een kerstdiner

De bewoners uit Utopia 2 beleven een gezellige avond met een kerstdiner

De bewoners hebben een succesvolle markt neergezet en om alles gezellig af te sluiten hebben zij afgelopen avond een kerstdiner ingepland. De bewoners maken zich allemaal netjes op en kleden zichzelf mooi aan. Ook de tafel in de silo is mooi versierd maar ondanks dit zijn er toch wat fricties. Adriaan heeft aangegeven dat hij om kwart over acht wil trainen maar de bewoners hebben afgesproken gezamenlijk te eten om acht uur. Merel lijkt Adriaan niet te snappen en stelt voor dat hij na het kerstdiner gaat trainen. Adriaan lijkt hier niets van aan te trekken en daarom probeert Joaquin het nog een keer bij hem. We hebben hard gewerkt, het is maar een dag zet je even een dag opzij benadrukt hij. Dat kan toch ook zonder Adriaan vraagt Adriaan zich hardop af. Joaquin lijkt Adriaan niet te kunnen overtuigen. Uiteindelijk sluit ook Adriaan aan. De bewoners lijken duidelijk te genieten van hun eten en de gezelligheid. Nadat Adriaan zijn eten op heeft gegeten gaat hij sporten. Al met al was het toch een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *