Hiske confronteert Timothy met de afluisterapparatuur

Hiske confronteert Timothy met de afluisterapparatuur

Timothy en Franny hebben een tijd geleden afluisterapparatuur geplaatst onder het bed van Hiske en Christel, zonder dat de twee dit door hadden. Hiske is hier achter gekomen en confronteert Timothy hier afgelopen avond mee. Jij denkt echt dat wij afluisterapparatuur hebben vraagt Timothy aan Hiske. Timothy ontkent vervolgens keihard en geeft aan dat hij geen afluisterapparatuur in het huisje heeft gelegd. Ook Franny ontkent en zegt dat ze niet in het huisje van Hiske is geweest. Het is de grootste onzin die er is benadrukt hij. Hiske geeft aan dat wanneer dit wel zo was geweest, Timothy echt een grens over was gegaan. Zal Hiske ooit achter de waarheid komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *