Joaquin mist de vriendschap met Timothy en bespreekt dit met Gerrit

Joaquin mist de vriendschap met Timothy en bespreekt dit met Gerrit

De drie musketiers hebben altijd een eenheid gevormd maar Joaquin heeft de laatste tijd het gevoel dat deze eenheid niet meer helemaal uit drie personen bestaat. Sinds Timothy een relatie met Franny heeft, valt hem dit met name op. Ik heb af en toe het gevoel dat we hem op sommige vlakken kwijtraken zegt Joaquin afgelopen avond  tegen Gerrit terwijl de twee in bed liggen. Gerrit is het met zijn vriend eens en geeft aan dat hij dit niet had verwacht van Timothy. Ook vindt Joaquin dat Franny liegt. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Het is mijn maat maar we zijn wel een beetje uit elkaar aan het groeien. Ik mis dit wel een beetje. Die jongen is gewoon verliefd tot over zijn over, dat is heel mooi maar het beïnvloed hem op zijn persoonlijkheid heel erg benadrukt hij. Joaquin en Gerrit bespreken vervolgens alle frustraties met elkaar over Timothy, zullen de mannen dit nog aan hem gaan vertellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *