Adriaan vraagt aan Jessie of Christel niet iets voor hem zou zijn

Adriaan vraagt aan Jessie of Christel niet iets voor hem zou zijn

Jessie heeft goed de smaak te pakken. Gisteren heeft hij goed geholpen met de kerst markt en ook op deze nieuwe dag was hij alweer vroeg uit de veren. Als Adriaan en Jessie samen aan het sporten zijn, is Adriaan benieuwd naar de interesses van Jessie. Zou Christel niet wat voor jou zijn zegt Adriaan tegen Jessie. Ophouden Adriaan, ik wil hier niets met vrouwen te maken hebben reageert Jessie grappend tegenover zijn mede bewoner. Hij kan erom lachen maar legt uit dat hij echt niet komt voor vrouwen. Vegan rotzak voegt hij eraan toe. Zal Jessie nog van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *