Hiske ergert zich aan Adriaan en zijn communicatie

Hiske ergert zich aan Adriaan en zijn communicatie

Hiske regelt veel wat betreft de financiën en de organisatie van de evenementen. Zo helpt ze ook met het boksevenement maar heeft hier wat irritaties bij. Wanneer Christel en Hiske samen zijn, spreekt Hiske haar frustratie uit. Ze legt uit dat ze graag zou willen dat Adriaan alles communiceert naar haar als er dingen veranderen. Volgens Hiske doet Adriaan dit niet en hier ergert ze zich aan.

Hiske gaat vervolgens verder met het organiseren van het boksevenement. Ze is erachter gekomen dat Adriaan ook bezig is geweest met de organisatie en belangrijke dingen niet heeft doorgegeven aan haar. Het lijkt erop dat Hiske zich gepasseerd voelt en spreekt dit uit naar Adriaan. Adriaan biedt direct zijn excuses aan dit omdat hij alles had moeten communiceren met Hiske maar dit niet heeft gedaan. De twee spreken af dat ze voortaan alles bespreken met elkaar rondom de organisatie van het evenement. Zal het in de toekomst beter gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *