Jessie en Joaquin helpen elkaar met een deal op zakelijk gebied

Jessie en Joaquin helpen elkaar met een deal op zakelijk gebied

Jessie is druk bezig met zijn eigen kledinglijn en het lijkt erop dat hij wil dat deze gepromoot wordt. Het lijkt Jessie een goed idee omdat Joaquin te betalen om hem in zijn kleding te laten lopen. Al is het maar een symbolisch bedrag zegt Joaquin tegen Jessie. De twee mannen spreken vervolgens af dat Joaquin een bedrag per week krijgt, waarvoor hij in ruil in zijn kleding moet lopen. Joaquin is hierdoor blij omdat hij geld binnen krijgt, terwijl Jessie zijn kledingmerk gepromoot wordt. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *