Timothy is positief over mede bewoner Jessie

Timothy is positief over mede bewoner Jessie

De bewoners hebben vergaderd over onder andere de markt. Eigenlijk is er niet heel veel bijzonders besproken. Het kwam er met name op neer dat de communicatie beter moet. Als het centraal weer voorbij is, zoekt Timothy Jessie op. Ik ben echt blij dat je er bent man zegt Timothy blij en hij geeft Jessie een high five. Je bent de enige die iets nuttigs heeft te vertellen in die vergadering voegt hij eraan toe. Jessie heeft veel kritiek geuit over de planning. Hij vindt dat niemand zich eraan houdt. Het is de basis om vervolgens veel veder te kunnen bouwen legt Jessie Timothy uit. We gaan het gewoon doen. Ik ga niet opgeven benadrukt hij. Gaat de groep zich voortaan aan het rooster gaan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *