Shelley wil kritiek die Jessie krijgt meer op haar nemen

Shelley wil kritiek die Jessie krijgt meer op haar nemen

Shelley roept Jessie bij zich voor een gesprek. Ze wil namelijk iets met hem bespreken. Jij hebt best vaak punten in de vergadering die pluspunten moeten worden legt Shelley uit als ze met Jessie in haar huisje zit. Jij bent altijd degene die de wind van voren krijgt omdat je best wel veel verbeterpunten hebt. Ik wil jou eigenlijk daarbij helpen voegt ze eraan toe. En stelt voor om vanaf de volgende vergadering een aantal punten van Jessie in de groep te gooien zodat niet alleen Jessie alle kritiek krijgt. Jessie vraagt vervolgens of Shelley het ook eens is met zijn punten en ze antwoordt positief. Jessie lijkt wel oren naar het idee te hebben en de twee geven elkaar een high five. Zou het een tactische zet van Shelley zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *