Franny en Timothy hebben hun eerste ruzie

Franny en Timothy hebben hun eerste ruzie

Franny is bij Jessie langs geweest om te vragen of ze een shirt van hem mocht hebben. Als Timothy het nieuws even later hoort, lijkt hij hier niet blij mee te zijn. Als hij samen met Lotus en Franny in het huisje zit begint hij erover. Vind je het serieus echt niet leuk vraagt Franny. Lotus laat weten dat Timothy dit serieus niet leuk vindt. Franny legt daarna uit dat ze de kleding goed kan gebruiken maar Timothy zegt dat ze daarvoor ook bij hem en Joaquin aan kan kloppen. Doe maar gewoon je ding gaat hij boos verder. Je moet je eigen mening hebben benadrukt hij. Franny besluit om Jessie te vertellen over de ruzie. Eenmaal bij hem aangekomen, zegt Franny dat Timothy het helemaal niet leuk vindt als ze in een t-shirt van Team Jessie gaat lopen. Jessie vindt het erg jammer en uiteindelijk nemen de twee afscheid. Terug in het huisje vertelt ze Timothy over haar gesprek met Jessie. Dit maakt hem echter nog bozer, want volgens Timothy heeft zij hem voor schut gezet. Franny snapt niet wat ze anders had moeten doen en de twee gaan met elkaar in discussie. Uiteindelijk is Timothy er klaar mee. F*cking hell zegt hij een boos loopt hij het huisje uit. Franny begin daarna te huilen en Lotus probeert haar te troosten.

Als Timothy wat later klaar is met de financiën besluit hij Franny op te zoeken. Schatje, sorry dat ik zo hard was begint hij. Ook Franny wil haar excuses aanbieden. Sorry dat ik je voor l*l heb gezet vertelt ze. Het was niet mijn bedoeling benadrukt ze. De twee zoeken een rustig plekje in de caravan. Ik had mijn trots aan de kant moeten zetten voor jou gaat Timothy verder. En kijkt sip voor zich uit en er lijkt een traan over zijn wang te rollen. Franny laat weten dat ze niet heeft nagedacht toen ze aan Jessie vroeg of ze een shirt mocht hebben. Ik heb er wel spijt van zegt ze. Volgens Timothy is dit echter niet nodig. De twee knuffelen elkaar en het lijkt weer goed te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *