Adriaan wil Jessie niet meer tegenwerken

Adriaan wil Jessie niet meer tegenwerken

Afgelopen avond lopen Adriaan en Jessie samen over het Utopia 2 terrein. Adriaan vraagt hoe Jessie het tot nu toe vindt. Jessie antwoordt positief en zegt dat het hem tot nu toe is meegevallen. Ook zegt hij dat de juiste mensen nog niet op de juiste plaats staan en dat hij structuur probeert aan te brengen. Ik ga je daar niet meer in tegen proberen te werken reageert Adriaan. En zegt dat hij er af en toe moeite mee heeft hoe Jessie dingen zegt. Ik probeer jou er niet meer in te belemmeren benadrukt hij. Dat vindt Jessie erg fijn. Ik heb altijd problemen gehad met de manier van communicatie legt hij verder uit. Hij denkt erover na om hieraan te werken. Wat je wil bereiken is perfect zegt Adriaan. De twee praten verder over structuur en over het leven in Utopia 2. Ik vind jou echt heel tof benadrukt Jessie. Adriaan staat ondertussen met een grote glimlach op zijn gezicht. Gaan de twee meer samenwerken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *