Merel wil weten of Mike en Lotus een relatie hebben met elkaar

Merel wil weten of Mike en Lotus een relatie hebben met elkaar

Mike en Lotus hebben gisteren lang met elkaar in bed gelegen. Merel heeft daarnaast een gerucht gehoord dat de twee mogelijk samen iets hebben. Ze besluit om Mike en Lotus aan te spreken als ze er zijn. Ik ben natuurlijk een heel erg nieuwsgierig persoon begint Merel het gesprek. Ik wil eigenlijk aan jullie vragen of jullie iets hebben samen voegt ze eraan toe. Lotus en Mike antwoorden direct van niet. Friends with benefites reageert Lotus. Merel lijkt teleurgesteld dat de twee geen relatie hebben. Zal dit er in de toekomst toch van komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *