Timothy maakt de markt omzet bekend tijdens een gezellige kerstavond

Timothy maakt de markt omzet bekend tijdens een gezellige kerstavond

Afgelopen avond was het natuurlijk ook kerstavond in Utopia 2. Dat laten de bewoners niet onopgemerkt voorbij gaan. Om zich te verwennen heeft de groep friet besteld. Zodra de maaltijd op is, maken de bewoners zich klaar voor een gezellige avond in de silo. De vrouwen doen hun haar en make-up, terwijl de mannen zich in hun mooiste outfit hijsen. Niet veel later is iedereen in de silo. Sommige bewoners dansen en anderen praten gezellig in het zitgedeelte. Fijn Kerst zegt Mike als hij de silo binnenstapt en hij geeft iedereen een hand. Als het feestje bijna ten einde is

heeft Timothy nog een leuke mededeling voor de groep. Afgelopen weekend hebben de bewoners een kerstmarkt georganiseerd en inmiddels is de omzet bekend. Op de markt hebben we natuurlijk gerockt begint hij zijn verhaal. Duizend man, het was fantastisch voegt hij eraan toe. Daarna maakt Timothy bekend dat ze met zijn allen ruim 18.000 euro hebben verdiend. De bewoners beginnen te klappen en te juichen. Natuurlijk moeten hier nog een aantal kosten van afgehaald worden, maar de bewoners zijn erg blij met het uiteindelijke bedrag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 88    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *