Merel voelt toch aantrekkingskracht tussen haar en Mike

Merel voelt toch aantrekkingskracht tussen haar en Mike

Eerder heeft Merel een Lotus en Mike gevraagd hoe het nu precies zit tussen de twee. Mike en Lotus antwoordden toen dat de twee geen relatie hebben en ze het vooral zien als friends with benefits. Als afgelopen avond het feestje ten einde is, voelt Merel Lotus nogmaals aan de tand. Lotus laat weten dat er een bepaalde vertrouwensband is en dat er aantrekkingskracht is tussen haar en Mike. Het is net iets meer dan niets voegt ze eraan toe. Ik ben niet smoorverliefd op Mike benadrukt ze. En moet daarna lachen. Hij vind mij wel leuk vervolgt ze. Dat denkt Merel op haar beurt ook. Zou de twee dames gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *