Kerstontbijt in Utopia 2

Kerstontbijt in Utopia 2

Het is Kerstmis en daarom hebben de bewoners gisteren een klein feestje gevierd. Vandaag zetten de bewoners de gezelligheid voort. Als iedereen wakker is, beginnen Merel, Hiske en Brenda meteen met het maken van een heerlijk ontbijt. Lotus, Timothy en Franny lijken vandaag niet veel te willen doen, want ze hebben besloten om vandaag een pyjamadag te houden. Lachend stapt Lotus in haar pyjama haar huisje uit en ook Timothy en Franny volgen. De bewoners verzamelen zich in de silo, waar de tafel al mooi gedekt is. Goed geregeld, zegt Mike vrolijk. Tijd om aan te vallen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *