Merel maakt een vlog vol kerstwensen met haar mede bewoners

Merel maakt een vlog vol kerstwensen met haar mede bewoners

Het is Kerstmis en dat heeft Merel op een idee gebracht. Ze gaat haar mede bewoners een voor een af om kerstwensen met ze op te nemen voor haar vlog. Ik wil de kijkers en de volgers een fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen, zegt Jessie vrolijk in de camera. Niet veel later is Christel aan de beurt. Doe waar je zin in hebt en maak het fijn, glimlacht ze. Heel veel liefde. Hoe zal de vlog eruit komen te zien? En wat zal de rest van eerste kerstdag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *