Timothy heeft het moeilijk om tijdens kerst zonder zijn familie te zijn

Timothy heeft het moeilijk om tijdens kerst zonder zijn familie te zijn

Timothy zit bij Franny op bed, als Jessie plotseling komt binnenlopen. Jessie vraagt zich af hoe het met Timothy gaat. Dit omdat hij gisteren aan hem merkte dat hij het zwaar had. Timothy laat op zijn beurt weten dat kerst erg belangrijk is in zijn familie en dat hij daarom zijn familie extra mist tijdens de feestdagen. De bewoners nemen zich alsnog voor om gezellige kerstdagen met elkaar te hebben en er samen het beste van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *