Joaquin stopt met de financiën

Joaquin stopt met de financiën

Joaquin roept zijn twee musketiers bij elkaar. Hij heeft namelijk een belangrijke mededeling. We hebben natuurlijk besloten om met zijn drieën de financiën te doen, begint Joaquin. Ik wil er toch voor kiezen om ervan af te stappen. De mannelijke bewoner vertelt dat hij niet vrolijker wordt door de financiën te doen. Het is niet aan mij besteed, zegt Joaquin. Daarom is het voor mij verstandig om een stapje terug te doen. De twee andere musketiers snappen zijn keuze. Timothy vertelt dat ze met Jessie er een sterke speler bij hebben in de financiën en dat Joaquin altijd nog kan helpen als hij dat wil. De drie praten verder over de financiën en uiteindelijk gaan de musketiers weer aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *