Joaquin heeft een dipje en praat hierover met Jessie

Joaquin heeft een dipje en praat hierover met Jessie

Gerrit is net op Jessie afgestapt om het over musketier Joaquin te hebben. De mannelijke bewoner vertelt dat zijn vriend niet helemaal lekker in zijn vel zit. Het is een jongen die alles dicht bij zichzelf houdt, legt Gerrit uit. Volgens Jessie is het beter dat Joaquin alles uitspreekt. De nieuwe bewoner vraagt aan Gerrit waar Joaquin van houdt, zodat ze hem misschien kunnen oppeppen. Gerrit vertelt dat Joaquin van sensatie houdt. De twee besluiten om even na te denken hoe ze Joaquin wat sensatie kunnen bregen. Niet veel later lopen Jessie en Joaquin elkaar tegen het lijf. Ik ben geen prater, vertelt Jessie tegen zijn mede bewoner. Maar die keer dat ik mijn gevoel op tafel heb gelegd, ging iedereen er goed mee om. Dat zijn de momenten dat je er echt voor elkaar bent en niemand maait jou onderuit als je je kwetsbaar opstelt. Joaquin hoort het verhaal van Jessie aan en uiteindelijk nemen de twee glimlachend afscheid. Zal Joaquin zijn gevoel uiten bij de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *