Lotus lijkt niet erg te spreken over Jessie

Lotus lijkt niet erg te spreken over Jessie

Franny is op de laptop bezig, als Lotus de caravan binnen komt lopen. Jessie moet hem nog doorlezen,  zegt Franny over haar e-mail. Dan doet hij dat maar in zijn eigen tijd, reageert Lotus geïrriteerd. Hij is nu aan het straten. Hij kan zich voordoen als haantje de voorste, maar… Brenda moet lachen en ze vertelt dat ze het wel fijn vindt dat Jessie een stukje ervaring op het Utopia 2 terrein brengt. We moeten ook met onze eigen dingetjes komen, reageert Lotus. Daar lijkt Brenda het wel mee eens te zijn. Ik ben wel blij dat er weer een beetje actie in de tent komt, zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *