Christel heeft een verrassing na de lezing van Franny

Christel heeft een verrassing na de lezing van Franny

Franny heeft samen met Christina Curry emotioneel haar verhaal gedaan voor de groep. Zo heeft ze onder andere gepraat over haar depressie. Het verhaal van Franny lijkt Christel geraakt te hebben, want ze is afgelopen avond nog aan de slag gegaan om iets voor haar te maken. Terwijl Franny in haar huisje is, stapt Christel binnen. Trots laat ze een zelfgemaakt bord zien. Hij is heel mooi zegt Franny blij. Op het bordje staat ik wil even alleen zijn. Niet storen klinkt altijd zo streng zegt Christel. Daar is Franny het mee eens. Christel heeft het bordje gemaakt om ervoor te zorgen dat niemand Franny stoort als ze het even moeilijk heeft. Dan is het gewoon duidelijk gaat Christel verder. En vertelt dat ze het morgen gaat ophangen. Leuk antwoordt Franny. Dankjewel, superlief benadrukt ze. Franny is erg blij met het gebaar van haar mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *