Jens is klaar om één van de genomineerden weg te sturen

Jens is klaar om één van de genomineerden weg te sturen

Jessie loopt op deze nieuwe dag over het Utopia 2 terrein wanneer hij Jens tegen komt. Ben je er klaar voor? vraagt hij nieuwsgierig aan de nieuweling. Jens knikt. Ik had de keuze al een paar dagen geleden gemaakt. Het is nu enkel een kwestie van uitspreken, uitzwaaien en dan gaan we beuken met z’n allen voegt hij eraan toe. Jessie is het op zijn beurt met hem eens. We gaan eerst zo vergaderen, maar om 12 uur is het tijd benadrukt hij. Ben jij ook zo benieuwd welke genomineerde Jens eruit zal stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:38

    De verkeerde is naar huis gestuurd als hij altijd Utopia had gekeken was het wel duidelijk wie er uit moest.Maar de taal du op Utopia nieuws wordt geuit is verschrikkelijk hier wordt je stukje zomaar niet geplaatst maar daar lusten de honden er geen brood van .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *