Wat de bewoners besproken hebben op 14 januari lees je terug in dit bericht

Wat de bewoners besproken hebben op 14 januari lees je terug in dit bericht

Joaquin, Timothy, Jens, Erik, Shelley, Jessie, Hiske, Christel, Brandon en Franny hebben zich in de silo verzameld voor de wekelijkse vergadering. Er zijn geen vijftien mensen begint Jessie. Maar om dan de vergadering niet door te laten gaan, is in mijn ogen geen optie voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij laatst Merel heeft gesproken die over de boodschappen gaat. Er is voor de boodschappen van donderdag slechts 70 euro beschikbaar. Hij voegt eraan toe dat er nog genoeg voedsel in de caravan ligt en ze desnoods restjes kunnen gaan eten. Ook vertelt hij dat hij opnieuw een lijst met privéboodschappen wil gaan maken. Wat later vertelt Jessie dat hij in eerste instantie niet binnen is gekomen voor de team Jessie producten maar hier toch mee aan de slag was gegaan vanwege de aanvragen. Dit is echter niet hoe ik mijn Utopia wil vormgeven. Ik wil de financiën niet doen maar vind het wel leuk om producten op de markt te zetten. Hij legt uit dat hij Brandon de verantwoordelijkheid voor het drukken wil gaan geven, maar hem er wel bij wil gaan helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *