De nieuwe laptop wordt geleverd in Utopia 2

De nieuwe laptop wordt geleverd in Utopia 2

Gisteren is de laptop kapot gegaan en de bewoners besefte zich al snel dat zij eigenlijk niet zonder kunnen. De bewoners hebben daarom besloten om direct een nieuwe computer te bestellen en deze wordt vandaag dan ook geleverd. De bewoners reageren enthousiast en zodra Timothy de computer heeft afgerekend, wordt deze meteen geïnstalleerd. Brandon en Gerrit halen de computer uit de doos en zijn blij verrast met het formaat van de computer. Wat een joekel roept Gerrit vrolijk. De bewoners kunnen dus weer aan het werk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *