Alles wat er besproken is tijdens de onstuimige vergadering van 7 januari lees je hier

Alles wat er besproken is tijdens de onstuimige vergadering van 7 januari lees je hier

Nadat de bewoners een half uur later dan verwacht de vergadering hebben geopend begint deze rustig. Samen bespreken ze de aankomende evenementen maar wanneer Shelley zegt dat ze partijen binnen wil halen in ruil voor promotie krijgt ze de volle laag van Jessie. Wat je eigenlijk zegt is dat je een personal trainer binnen wil halen die jou met je luie reet uit bed komt halen. Dit komt niet uit het niets aangezien Jessie vanmorgen vroeg naast haar bed stond om met haar te trainen maar dat zij hem toen zei dat ze niet met hem wil trainen. Dat is het niet zegt Shelley. Hiske komt snel tussen beiden om democratisch tot een besluit te komen. Alle bewoners stemmen tegen en daarmee is het onderwerp wederom afgesloten. Dit is de laatste keer dat ik met dit soort onzin mee stem zegt Jessie geïrriteerd.

Wanneer het weer wat rustiger is begint Franny met een klacht over dat de laptop altijd weg is. Op dat moment wordt ze door Jessie, die nog altijd geïrriteerd is over de vraag van Shelley, onderbroken. Oké mensen, ik ben helemaal klaar met het gezeik over de laptop. Jessie baalt dat de bewoners de kapotte laptop gebruiken als excuus voor het werk dat niet af is. De laptop was alleen gisteren weg gaat hij verder. Franny spreekt Jessie aan op zijn negatieve houding wat voor Jessie de druppel is die de emmer doet overlopen. Hij besluit op te staan en de vergadering en daarmee de silo te verlaten. Franny laat weten dat ze het vervelend vindt hoe Jessie zich opstelt. Sinds hij binnen is bepaald hij alles. Het demotiveert benadrukt ze. Hiske is het ergens wel met haar eens maar geeft haar het advies om dit met hem te bespreken. Hiermee is de vergadering tot een eind gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 117    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *