Lotus is verdrietig door een aantal geruchten over de naderende stemmingsronde

Lotus is verdrietig door een aantal geruchten over de naderende stemmingsronde

De nominaties zijn aangebroken en dit brengt spanningen mee voor de bewoners. Gisteren heeft Lotus van Brenda of Joaquin gehoord dat Christel drie stemmen aan haar gaat geven. Hierdoor is Lotus helemaal van slag en ligt ze huilend op bed. Christel begrijpt niet hoe deze informatie bij haar is beland en wil daarom zowel met Lotus als Brenda praten. Christel vindt het niet leuk dat Lotus in tranen is en brengt haar daarom als teken van verzoening een ontbijtje op bed. Ook Hiske is helemaal niet blij dat Lotus zo overstuur is van dit nieuws. Maar Christel vraagt haar Lotus voor nu met rust te laten. Wanneer Christel Brenda vraagt naar deze geruchten en vertelt dat Lotus in tranen is moet Brenda lachen. Mooi zegt ze, ik was even iets aan het uittesten. Blijkbaar had ze Joaquin verteld over haar stemmen omdat hij beloofd had het tegen niemand anders te vertellen. En nu blijkt het dat de informatie toch bij Lotus aan is gekomen. Ik heb het expres tegen niemand anders gezegd. Maar Brenda had Joaquin verteld over haar eigen stemmen, niet die van Christel dus hier is blijkbaar verwarring ontstaan. Ik ga al weken niet meer op haar zegt Christel over de geruchten. Laat het gaan zegt Brenda. Wie gaat Christel dan haar stemmen geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *