Jessie en Timothy hebben al vroeg onenigheid over koffie

Jessie en Timothy hebben al vroeg onenigheid over koffie

Terwijl Timothy koffie pakt wacht Jessie rustig op zijn beurt om ook koffie te pakken. Wanneer Timothy zijn koffie heeft, maakt hij aanstalten om de caravan te verlaten. Zodra Jessie de koffiepot pakt, treft hij hier echter nog maar een minimaal laagje koffie aan. Hé pik, is dit serieus wat je terugzet? Zonder even nieuwe te gaan zetten? Timothy legt op zijn beurt uit dat hij eerst de koffie die hij zojuist heeft uitgeschonken even weg wil brengen en daarna van plan was om nieuwe te zetten. Jessie neemt geen genoegen met dit antwoord maar hier wil Timothy niks meer over horen. Terwijl hij de caravan uitloopt met zijn koffie zegt hij dankjewel voor de koffie man. Je bent een flapdrol roept Jessie hem na. Zal de rest van de dag gezelliger verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *