Brandon schaamt zich voor de groep omdat het zo’n troep is in Utopia 2

Brandon schaamt zich voor de groep omdat het zo’n troep is in Utopia 2

Jessie loopt over het Utopia 2 terrein en hij wordt aangesproken door Brandon. Hij laat weten dat hij boos is omdat het een troep is in de mini samenleving. De positieve grabbelbox werkt niet geeft Jessie toe. Niets werkt reageert Brandon kwaad. Ik schaam me kapot dat ik als een van de jongsten hier volwassenen moet wijzen op het feit dat je je bordje schoon moet maken voegt hij eraan toe. En wil Jessie graag iets laten zien en samen lopen ze naar een plek waar diverse vieze borden staan. Een bord met stukjes appel, aardappel, linzen en een zakdoek wijst Brandon aan. Dat is nog niet alles volgens hem. Brandon laat de wc zien, waar lege wc-rollen en andere troep op de grond ligt. De twee lopen naar de silo om verder te praten over schoonmaken. Ik ben er echt klaar mee zegt Brandon uiteindelijk. Niemand heeft kennelijk de basisbegrippen voor op jezelf wonen vervolgt hij. En maakt duidelijk dat hij het vertikt om nieuwe schoonmaakafspraken te maken met de groep. Zal hij de bewoners toch nog aanspreken op de troep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *