Jessie is het niet eens met het plan dat Shelley een personal trainer naar Utopia 2 wil halen

Jessie is het niet eens met het plan dat Shelley een personal trainer naar Utopia 2 wil halen

Shelley wil een personal trainer naar Utopia 2 halen zodat ze onder begeleiding kan sporten. Jessie is het daar echter totaal niet mee eens en hij spreekt afgelopen avond daarom Gerrit en Timothy aan. Je voedt er eigenlijk gedrag mee dat je eigenlijk niet wil voeden zegt Jessie tegen de twee mannelijke mede bewoners. De laatste periode voert ze echt werkelijk geen hol uit benadrukt hij. Daar lijkt Gerrit het mee eens te zijn. Volgens hem toont Shelley totaal geen initiatief als het om sporten gaat. Als je het zo graag wil, dan kan je het altijd nog zelf proberen legt hij verder uit. Ze ligt nu heel de tijd op haar bed gaat hij verder. Jessie voegt eraan toe dat hij Shelley best wel training kan geven maar volgens hem wil ze dit niet. Ze wil niet fit worden, ze wil gewoon graag kijken hoe ver ze weer kan gaan. Jessie oppert daarna om Shelley morgen wakker te maken om te kijken of ze met hem wil sporten. Ze kan toch makkelijk zonder personal trainer vraagt hij. Rot op zeg. Wat een onzin…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *