Lotus is niet blij met de brief van Jessie

Lotus is niet blij met de brief van Jessie

Jessie heeft afgelopen avond een brief geschreven voor Lotus omdat hij denkt dat zijn boodschap anders niet aankomt. Lotus lijkt echter geen zin te hebben in het lezen van de brief en daarom besluit Timothy om de brief eerst zelf te lezen. Ik denk dat je het 20% kan waarderen en dat je het 80% bullsh*t gaat vinden zegt hij tegen Lotus. En begint vervolgens met het voorlezen van de brief. Lotus maakt ondertussen geluiden alsof ze moet overgeven. Als Timothy klaar is met lezen zegt Shelley dat Jessie alleen maar over zichzelf praat in de brief. Lotus pakt de brief en ze begint zelf ook nog even te lezen. Toch lijkt de inhoud haar niet aan te spreken, ze verfrommelt de brief en ze gooit hem in de prullenbak. Zal het uiteindelijk nog goed komen tussen Jessie en Lotus?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *